Hallitus tiedottaa

Toimikunta vuodelle 2024 kaipaa täydennystä!  Mikäli olet kiinnostunut asiasta, ilmottaudu toimikunnan vetäjille Ritva Hasuselle, puh. 050 501 3773, ritu.hasunen@gmail.com tai Eija Holmille, puh. 040 708 4689, holmineija@gmail.com.


JÄTTEIDEN KERÄYS HIETAJÄRVELLÄ:

Poltettavaa sekajätettä kerätään ainoastaan kioskin läheisyydessä olevaan, alueen ulosmenotien varrella olevaan Molok-suursäiliöön.

Lasi-, pahvi- ja metallijätteille on omat keräysastiat molokin vieressä olevassa katoksessa.


KESÄISÄNTÄVELVOITE

Kaikki kesäisäntävelvoitevapautukset on hallituksen päätöksellä poistettu.


KAUSIPAIKKAMAKSUT

Vuoden 2024 vuosikausipaikan hinta on 450 euroa.

Maksun voi maksaa kahdessa erässä: I erä 225 euroa 15.12.2023 mennessä ja II erä 225 euroa 28.2.2024 mennessä (tai koko maksun 450 euroa kerralla 15.12.2023 mennessä).

Talvipaikan hinnaksi vahvistettiin 260 euroa.


VALOKUVAUS

Tämä leirintäalue on julkinen paikka, jolla saa valokuvata. Alueella otettuja valokuvia voidaan julkaista yhdistyksen/leirintäalueen nettisivuilla, Facebook-sivuilla tai jaettavissa julkaisuissa. Matkailuajoneuvo kuuluu kotirauhan piiriin, joten kotirauhan piiriin kuuluvalla alueella ei saa kuvata ilman henkilön lupaa.


KESÄTEATTERIALUE

Hallitus on miettinyt uuden ns. kesäteatterialueen käyttöä. Hallitus pyytää jäsenistöltä ehdotuksia uuden alueen käyttöön ja kehittämiseen Ehdotukset voi lähettää sähköpostilla sfchietajarvi@gmail.com

SÄHKÖJOHTOASIAA

Matkailuajoneuvon liitäntäjohdon pituussuositus on 25 metriä. Liitäntäjohdon pituuden tulee aina olla sellainen että se yltää ilman jatkoja sähköverkon pistorasiaan. 

Johdon tulee olla poikkipinnaltaan 3x2.5 mm2, suojajohtimellinen eli "maadoitettu", säänkestävä kumikaapeli, tyypiltään H07RN tai vastaava. Liitäntäjohdon pistotulpan ja kojevastakkeen tulee olla teollisuusstandardin mukaisia. 

Liitäntäjohdon voi kytkeä myös sukopistorasiaan käyttämällä adapteria. Liitäntäjohdossa ei saa olla jatkoja. Liitäntäjohtoa ei saa ketjuttaa matkailuajoneuvolta toiselle.