Esittely

Hietajärven Caravan -alue sijaitsee Joensuun Kiihtelysvaarassa, luonnonkauniilla paikalla kirkasvetisen Hietajärven rannalla.

Alueemme maasto on kangasmetsää ja ympäristöstä löytyy loistavia ulkoilureittejä sekä marjastus- ja sienestyspaikkoja, talvisin myös hiihtolatuja. Yhdistyksen veneet on vapaasti käytettävissä ja kalastusluvista saat tietoa alueeltamme.

Aidattu lasten leikkikenttä sijaitsee loivasti syvenevän uimarantamme läheisyydessä.

Kesäkaudella alueeltamme löytyy kioski. Savusauna lämpenee kesälauantaisin. Miehille ja naisille on omat saunat, jotka ovat puulämmitteisiä. Alueella on myös tilaussauna 10 €/h. Saunat lämpimänä päivittäin kesäaikana klo 18-22, talvella poikkeavat sauna-ajat.

Kiihtelysvaaran kylälle on matkaa noin 2 km, sieltä löytyy mm. kauppa, apteekki ja pankki.

 

DEFIBRILLAATTORI LÖYTYY YLÄHUOLTORAKENNUKSEN ETEISESTÄ!

 

Lyhyt esittely Hietajärven rakennuksista:

 

Kioski-/vastaanottorakennus, käytössä kesäkaudella. Myynnissä makeisia, jäätelöä, pieni valikoima elintarvikkeita, karavaanaritarvikkeita.
Takkatupa-/saunarakennus: saunat, pesutilat ja wc:t sekä miehille että naisille. Hietsun Helmessä liedet, mikroaaltouuni, tiskipaikka, juomavesi. Käytössä ympäri vuoden.
Hietalava: elävää musiikkia treffeillä. Käytössä pääsääntöisesti kesäkaudella.
Grillikota: käytössä ympäri vuoden.
Savusauna: käytössä pääasiassa kesäkaudella, lämmitetään myös talvella isompien tapahtumien yhteydessä. Aina uimapukusauna.
Tilaussauna: käytössä kesäkaudella, 10€/tunti. Varaukset kioskilta.
Ylähuoltorakennus: liesi, mikroaaltouuni, tiskipaikat, juomavesi, wc:t ja suihkut, myös kemssantyhjennys.Käytössä ympäri vuoden.
Kesäkeittiö: 2 kpl liesiä, mikroaaltouuni, tiskipaikka, pöytiä ruokailuun. Käytössä kesäkaudella.
Olemme myös Facebookissa. Klikkaa ja käy tykkäämässä!