Hallitus tiedottaa

Hallitus on miettinyt uuden ns. kesäteatteiralueen käyttöä. Hallitus pyytää jäsenistöltä ehdotuksia uuden alueen käyttöön ja kehittämiseen Ehdotukset voi lähettää sähköpostilla sfchietajarvi@gmail.com

 

Hallitus on kokouksessaan 1.6. päättänyt:

 

Veneiden säilytys:

Veneitä ei saa säilyttää alueella missään muualla kuin venerannassa maksullisilla venepaikoilla. Venepaikka on maksettava heinäkuun loppuun mennessä (30e). Muualta veneet on siirrettävä pois 7.6.2019 mennessä. Veneitä ei siis saa säilyttää enää vaunun/asuntoauton luona.

 

Jätteiden kierrättäminen:

Alueella on Molok-astia poltettavalle sekäjätteelle sekä pahvin kierrätys. Muuta kierrätystä ei ole omalla alueella, koska Puhas Oy ei kuljeta muita jätteitä pois ainakaan toistaiseksi. Lähin kierrätyspiste sijaitsee n. 2km päässä Salen pihassa.

 

Haravointijäte:

Haravointijätettä saa viedä ainoastaan merkityille alueille kioskin ja ylähuoltorakennuksen taakse. Kioskin takana oleva haravointijätteen kaatopaikka sijaitsee kioskin alapuolella. Paikat merkitään pikimmiten.

 

Hallitus on kokouksessaan 27.4. päättänyt:

 

Sauna-ajat:

27.4.-6.6.2019 klo 18-22 lämmitys omatoimisesti. Molemmat saunat käytössä.

7.6.-25.8.2019 klo 18-22 kesäisännän lämmittämänä. Huom! Muuttunut aloitusaika!

26.8. alkaen lämmitetään saunoja vuoroviikoin (naisten puoli parillisina, miesten parittomina). Lämmitys omatoimisesti. Miesten vuoro klo 18-20 Naisten vuoro klo 20-22.

 

Vieraspaikat:

Hallitus on muuttanut paikkanumerot 29, 34 ja 39 vieraspaikoiksi.

 

Hellat:

Takkatuvan hella siirretään kesäkeittiöön. Ylähuoltorakennuksessa sisällä oleva hella siirretään kesän ajaksi kesäkeittiöön ja talveksi takaisin paikalleen.